u lijevo meniu imaš dodaj sliku..e sad ako je slika prevelika neće da ju primi...treba ju smanjit. Meni moje slike ne prima jer mi je kamera 8 megapixela..pa ću svaku morat smanjivat...
ako ti je lakše možeš meni poslat na mail admin@slobodnovrijeme.com pa ti ih ja obradim (i tako moram sa svojima to napravit) i stavim u album..možeš uz svaku sliku napisati i svoj komentar. _ook
Post: 2610 Lokacija: dijete zarobljeno u tijelu perverznjaka Pristupio: 14.01.07
Postano na 16-08-2007 00:32
Vex mi pričamo ovdje o živinama s kojima dijeliš tajne, račune za struju i još kojekakve bitne akcije.
A ti tako brutalan.. :cry:
Imal ko tu hrčka? Nešto se raspitujem za jednu osobu trebal tom biću dosta pažnje. Znam jedino da smrde.. naime, moj ga je tetak okupao jer je smrdio a hrčak je nakon tog otegao papke. :lol:
Imal ko tu hrčka? Nešto se raspitujem za jednu osobu trebal tom biću dosta pažnje. Znam jedino da smrde.. naime, moj ga je tetak okupao jer je smrdio a hrčak je nakon tog otegao papke. :lol:
Ah treba svaki dan čistit kavez...da točno...smrde...a i kratko žive. Godinu do godinu i pol.
Edit:
:lol:_hahahahaha_hahahahaha ma vidi mene šta sam napisala...kavez...haha